A Haber'de kışkırtıcı söylemleriyle yaptığı programla bilinen Erkan Tan hakkında suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi. 

Programlarında manipülatif ve provokatif bir üslup kullanan, zaman zaman kullandığı ifadelerle "Bu kadar da olmaz" dedirten Erkan Tan, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'ndan aşağılayıcı bir tarzla "Oğlum" diye  söz etmişti. 

Ne var ki Erkan Tan, kendisine yöneltilen tüm tepkilere rağmen ekranda boy göstermeye devam ediyor. Üstelik Tan'ın geçmişte FETÖ yapılanmasının ABD'de yaşayan lideri Fetullah Gülen'e övgüler dizdiği görüntüleri binlerce kez paylaşılmasına rağmen... 

Tan'a suç duyurusunda bulunulacağını Av.Ö.Ediz Yoraz duyurdu. Ancak öncesinde şahsın akli dengesinin yerinde olup olmadığına yönelik rapor istenecek. 

 A Haber sunucusu Erkan Tan’ın geçtiğimiz günlerde ‘meslek sırrı’nı anlattığı bir videosu ortaya çıkmıştı. Tan videoda, “Basıyorum kutuplaşma cümlelerini… Tahrik edici, bölücü, ayırıcı, provokatif cümleler, konuklar, içerik… Kendi tarafına program yapıyorsun, maaşını oradan kazanıyorsun” diyor. 

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

İşte avukat Ediz Yoraz'ın o tweet'i