Geçtiğimiz gün yapılan Cumhurbaşkanı seçimlerinde 60 milyondan fazla vatandaş, 13. Cumhurbaşkanını belirlemek için sandığa koştu. Sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı oldu. 

Sonuçların ardından seçim süresince sessizliğe gömülen Ekrem İmamoğlu'na gözler çevrilirken İmamoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile vatandaşa seslendi. 

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

İmamoğlu'nun "Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın; "Değişmeyen tek şey değişimdir" notuyla paylaştığı videoda "28 Mayıs seçimleri sonuçlandı. 'Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde bir siyasetçi olarak bu sonuçların milletimize ve güzel ülkemize hayırlar getirmesini elbette temenni ediyorum. Türkiye'nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır. Bugün, büyük hayal kırıklığı yaşayan 10 milyonların olduğunun farkındayım. Sevgili çocuklar sakın üzülmeyin, kıymetli gençler, sakın umutsuzluğa kapılmayın. Hanımefendiler, asa tedirgin olmayın. Beyfendiler, başınız dik yürümeye devam edin. Biz, az zamanda çok ve büyük işler başarabilen bir ulusuz. Yine başarırız."  ifadelerini kullandı. 

İBB Başkanı, açıklamasını "Benzer bir hayal kırıklığı bundan 5 yıl önce de yaşanmıştı. Ama sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Doğru işler yaptık ve hep birlikte sonuç aldık. Birlikte başardık. Kimse endişe etmesin. Her şey yeniden başlıyor." sözleriyle bitirdi.