Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

Adana'da yaşayan 19 yaşındaki Melike Demirci, 5 yıllık dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü. Demirci'nin cenazesi bugün kaldırılırken, baba Remzi Demirci, "Toplumda kadına el kalkmaz derler, ama silah kalkıyor" sözüyle yürek burktu.

Dini nikahlı eşiyle kavga edip babasının evine gitti

19 yaşındaki Melike Demirci, 14 yaşındayken okuldan kaçtı ve 24 yaşındaki Sezer Ç. ile dini nikah kıyarak beraber yaşamaya başladı. 3 yıl önce de bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Son 1 yıldır Sezer Ç. ile sürekli olarak tartışan Melike Demirci, 15 gün önce kızını kayınvalidesine bıraktı ve babasının evine gitti. Dün akşam, kayınvalidesi Melike Demirci'yi arayarak, "Çocuk ağlıyor, seni istiyor" dedi.

Kayınvalidesi "Çocuk ağlıyor" diye çağırdı, eşi sokak ortasında bıçakladı

Baba Remzi Demirci, motosikletiyle kızını kayınvalidesinin evine götürdü. Ancak kayınvalide ile husumetli olduğu için kızını arka sokakta bekledi. Bu sırada Melike Demirci'yi bekleyen Sezer Ç, sokak ortasında dini nikahlı eşini defalarca bıçakladı. Genç kadın tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

"Kadına el kalkmaz derler, silah kalkıyor"

Baba Remzi Demirci, "Toplumda kadına el kalkmaz derler, ama silah kalkıyor" dedi. Toplumun cahil olduğunu, cinayetlerin bu yüzden yaşandığını belirten Demirci, birçok babanın canının bu yüzden yandığını aktardı. "Annesinin yardımıyla kızımı orada bıçakladı. Benim kızım evin kirasını ödemek için çalışıyordu. Adam gidip atari oynuyordu. Ben onun en ağır cezayı almasını istiyorum. Bu ne biçim insanlık. Git gide vahşileşiyoruz" dedi.

"Kendi evladını rehin kullanıyordu"

Acılı baba, kızının evin kirasını ödeyebilmek için haftanın 6 günü çalıştığını, tek izin gününde kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü anlattı. Kızının kocası tarafından tehdit edildiğini anlatan baba, "Kızıma 'Boşanırsan çocuğu öldürürüm' diyordu. Kızım ayrılacaktı keserim diyor diye ayrılamadı. Kendi evladını rehin kullanıyordu" dedi. "Olay anında 20 dakika bıçaklanmasını bekledim. Bir baba için bu nedir? Oradaki kadınlar söyledi "Baba" diye bağırmış kızım"