SPOR

Türkiye - Andorra maçı ne zaman, saat kaçta?

A Milli Futbol Takımı'nın, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Andorra ile karşılaşacağı maç için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Türkiye, elemelerde geride kalan 4 mücadelede topladığı 9 puan ve averajla Fransa'nın ardında ikinci sırada bulunuyor. Peki, Türkiye - Andorra maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası kapsamında H Grubu'nda bu akşam Andorra'yı konuk edecek. Teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki milliler, Andorra karşılaşması öncesi son antrenmanını dün gerçekleştirdi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 7 Eylül Cumartesi günü saat 21.45'te Andorra ile oynayacağı mücadeleyi İskoç hakem Donald Robertson yönetecek. Robertson'ın yardımcılıklarını ise Sean Carr ve Douglas Potter yapacak. Maçın dördüncü hakemi Kevin Clancy olacak. Heyecanla beklenen karşılaşma TRT1'den naklen yayımlanacak.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Ozan, İrfan, Hakan, Deniz, Yusuf, Cenk

Andorra: Gomez, Lima, Moises, Nicolas, Cervos, Vales, Rebes, Vieira, Alaez, Sanchez, Martinez

Şenol Güneş'in 57'nci maçı

A Milli Futbol Takımı’nın başındaki ikinci dönemini yaşayan tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, ay-yıldızlı ekibin başındaki 57'nci karşılaşmasını Andorra ile yapacak.

Şenol Güneş yönetiminde 56 maça çıkan milliler, 28 galibiyet, 13 beraberlik ve 15 mağlubiyet yaşadı. Türkiye, Güneş yönetiminde 85 gol atarken, kalesinde ise 53 gol gördü.

Ay-Yıldızlı ekip, Şenol Güneş yönetiminde 38 resmi karşılaşma yaptı. Türkiye, Güneş idaresindeki resmi maçların 23’ünü kazanırken, 8’inden yenilgiyle ayrıldı ve bu karşılaşmaların 7’sinde ise eşitliği bozamadı. Bu mücadelelerde 70 gol atan kırmızı-beyazlılar, kalesinde 32 gol gördü.