GÜNDEM

Lionel Messi'den Barcelona kararı!

Futbol dünyasının önemli isimlerinden Lionel Messi'nin Paris Saint Germain ile sözleşmesini tamamlamak üzere olması sebebiyle takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılırken Messi'nin Barcelona'yı bir seçenek olarak görmediği iddia edildi. İşte detaylar...

Futbolun adeta simgesi haline gelen 35 yaşındaki Lionel Messi'nin geleceği belirsizliğini korurken Fransız ekibi ile sözleşmesinin sona ermesiyle birçok takımdan teklif aldı. 

İspanyol basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre, Arjantinli futbolcu Lionel Messi, geleceği hakkında birkaç gün içinde karar verecek. Messi, Al Hilal ve diğer birçok kulüpten teklifler aldığı belirtilirken, eski kulübü Barcelona'yı bu seçenekler arasında görmüyor.

Haberde, Barcelona Başkanı Joan Laporta ve teknik direktör Xavi Hernandez'in Messi'ye olan ilgilerinin farkında olduğu ifade ediliyor. Ancak, Messi'nin Barcelona'dan somut bir adım görmemesi nedeniyle daha fazla beklemek istemediği ve kısa süre içinde yeni kulübünü belirlemek amacında olduğu öne sürüldü.

Bu sezon Paris Saint-Germain ile 40 resmi maça çıkan 35 yaşındaki Lionel Messi bu maçlarda 21 gol 20 asist kaydetti.