Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmasında 3-1'in rövanşında Yunanistan takımı AEK Atina ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor skor avantajını ve seyirci desteğini arkasına alarak UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara yükselmeyi hedefliyor. Peki, Trabzonspor AEK maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Trabzonspor AEK maçı saat kaçta oynanacak?

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?

AEK Atina'yı 3-1 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakalayan Ünal Karaman'ın öğrencileri, taraftar desteğini arkasına alarak UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara yükselmeyi hedefliyor. Maçı öncesinde öğrencilerine uyarılarda bulunan Karaman, "Bu maçta avantaj bizde olabilir. Ancak bu durum asla rehavet yaratmasın, Avrupa Ligi şakaya gelmez. Bir kaza yaşanmasını asla istemeyiz. Bu yüzden sahaya çıkıp tüm enerjimizle mücadele etmeli ve erken bir gol bularak rakibimizin umudunu kırmalıyız" dedi.

TRABZONSPOR AEK MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Trabzonspor AEK rövanş maçı 29 Ağustos Perşembe günü Trabzon Medical Park Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele TSİ 20.30'da başlayacak. 

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı! Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı!

TRABZONSPOR AEK MAÇI HANGİ KANALDA?

TRT 1'den şifresiz yayınlanacak Trabzonspor AEK maçını, İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. Mücadele sonrası detayları neohaber.com'dan bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR AVRUPA LİGİ GRUPLARINA NASIL KALIR?

Bordo-mavililer, taraftarı önünde oynayacağı karşılaşmada alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayacak. Fırtına, 2-0'lık mağlubiyette dahi turu geçen taraf olacak. Karadeniz ekibi, 3 fark ve üstü mağlubiyetlerde ise elenecek.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Geçtiğimiz sezonun başından beri savunmada uyumlu bir görüntü sergileyen Majid Hosseini-Hüseyin Türkmen ikilisi, AEK karşısında yerlerini yeni transferlere bırakıyor. Yunan ekibi ile oynanacak Avrupa Ligi rövanş mücadelesinde İvanildo Fernandes ve Gaston Campi sahada olacak. İki futbolcu, daha önce ligin ilk haftasında Kasımpaşa ile oynanan mücadelede görev yapmış ve oldukça başarılı bir futbol ortaya koymuştu.

OBI MIKEL OYNAYACAK MI?

Fizik ve kondisyon olarak henüz tam olarak hazır hale gelmeyen John Obi Mikel, bordo-mavili forma altında oynadığı 4 maçın sadece 2'sinde ilk 11'de başladı. Bu doğrultuda yavaş yavaş ilk 11'e monte edilmesi beklenen Nijeryalı yıldızın, AEK karşısında yüksek ihtimalle ilk 11'de olacağı öğrenildi.

TRABZONSPOR AEK MUHTEMEL 11

Trabzonspor'un AEK Atina karşısında şu 11 ile oynaması bekleniyor:

Uğurcan
Pereira
Hüseyin
Hosseini
Novak
Abdülkadir Parmak
Sosa
Abdülkadir Ömür
Ekuban
Nwakaeme
Sörloth

AEK Atina'nın mücadeleye şu 11 ile başlaması bekleniyor:

Barkas
Paulinho
Vranjes
Svarnas
Lopes
Simoes
Krsticic
Geraldes
Livaja
Mantalos
Oliveira


AEK ATİNA MAÇINA ÖZEL ÖNLEM

Trabzonspor ile AEK arasında yarın oynanacak karşılaşma öncesinde Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Bu doğrultuda maç öncesinde ve sonrasında istenmeyen olayların yaşanmaması için özel önlemlerin alındığı öğrenildi. Yunan ekibi ile oynanacak kritik karşılaşmada 300’e yakın konuk ekip taraftarının mücadeleyi izlemesi beklenirken, 2 bin 100 güvenlik personeli de görev yapacak.