Mauro Icardi takıma geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performans ve attığı gollerle taraftarın adeta sevgilisi haline geldi.

icardi-ile-wanda-naraSon haftalarda takımın gol yükünü tek başına sırtlayan Icardi her fırsatta Galatasaray'da mutlu olduğunu belli etse de Arjantinli golcünün gelecekteki durumuna ilişkin Wanda Nara'dan kafa karıştıran açıklama geldi.

Wanda Nara Instagram üzerinden yaptığı açıklamada, ''Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu."

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

"Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız''

Açıklamasına devam eden Nara, ''Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız'' ifadelerini kullandı ve adeta ayrılık mesajı verdi.

Sezonun sona ermesiyle PSG'ye dönecek olan başarılı oyuncu bu sezon çıktığı 25 karşılaşmada 22 gol, 8 asistlik harika bir performans sergilemişti.

350716971_2416221638551726_4898278869011741582_n