Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Birbirinden farklı alanlarda halen devam ettiği spor müsabakaları geçtiğimiz haftalarda futboll için Corona virüsü nedeniyle bazı ligler ileri bir tarihe ertelenmişti. Şimdi de NBA ligi bir tarih belirtilmeksizin ileri bir tarihe ertelendi. Sebebi ise resmi kaynaklardan açıklanmamış olsa da profesyonel bir NBA oyuncusunun corona virüsü nedeniyle hastaneye gitmesi. Ligde ciddi bir gerginlik oluşturan bu olay ve olay hakkında net kararlar çıkana kadar ileri bir tarihe maçların oynanması ertelendi.

Profesyonel NBA oyuncusu geçtiğimiz haftalarda basına yaptığı açıklamasında corona virüsünün gereğinden fazla abartıldığını açıklayarak espritüel bir tavırla mikrofona dokunarak basın karşısından ayrılmıştı. Fakat dün, maçın başlamasına 5 dakika kala sporcular ısınırken önce maçın sonra da tamamen ligin iptal edilmesi Corona virüsünün ne denli bir boyuta ulaştığını tüm sevenlerine göstermiş oldu.

Fransa Kamuoyu Gobert’e Tepkili

Fransa kamuoyu Gobert’in yapmış olduğu bu hareketten sonra büyük bir tepki ile karşılaşmasına neden oldu. Hem basın mensuplarını hem kendisini tehlikeye soktuğunu iddia eden Fransa kamuoyu yapmış olduğu bu hareketten dolayı Gobert’i kınadığını açıkladı.