Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor karşılaşmasından sonra basın toplantısında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Maçı 3-2 kazanan Galatasaray teknik adamı, Galatasaray'ı yalnızlaştırılmaya yönelik bir algı yapıldığını söyledi.

BU MAÇIN UNUTULMASINI İSTİYORUM

"Anlatması, izah edilmesi çok zor bir maç. Futbolla açıklamaya kalksak yetersiz kalır." diyen Terim,  futbol dışında konuşulmasının da ceza getireceğini söyledi. Bu nedenle maçın unutulmasını istediğini söyleyen Terim, "Geçen sene sonu hazırlanan bu senaryo bu sene her maçımız aşağı yukarı böyle olacak. Ama bugün eğer Galatasaray lehine bir şey var ise lütfen çıksın söylesinler. Galatasaray yalnızlaştırılmaya doğru bir algı yapılıyor." dedi. 

Aldıkları 3 puan için sevinçli olduklarını söyleyen Terim, saçta Galatasaray adına herhangi bir şey olmadığını ama emeğin boşa gittiğini ifade etti. Mücadelelerin hiçe sayıldığını savunan Terim, "Kimsenin itibarını zedeleme ve oynamaya hakkınız yok." diyerek seslendi. Pozisyon olmamasına karşın kendi hataları nedneiyle gol yediklerini belirten Terim, Kayseri'nin beklenenden daha fazla mücadele ettiğini belirterek "Profesyonel hamleler görüyoruz" şeklinde konuştu.