Açılışa Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'la birlikte birçok müdür, dünyanın dört bir yanından yarışmacılar ve çok sayıda motor sever katıldı.

Mustafa Tutulmaz bu yılkı şampiyonaya daha büyük bir ilgi gösterildiğini belirterek, "Demek ki güzel bir iş yapılmış, bunun sonucu olarak da sayılar artarak devam ediyor. Tabii bunun bu aşamaya gelmesinde gerek kamu kurum ve kuruluşlarının gerek yöneticilerimizin başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı ile federasyonun sahip çıkmasının önemli bir katkısı var. Biz bu tür organizasyonu geçen yıl yaparak ilimizin konumunu bir üst lige çıkardık." dedi.

'Türk sporuna yakışır bir organizasyon altına imza atacağız'

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yıl organizasyona himaye belgesi verdiğini belirterek, “Artık Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen bir organizasyonun onurunu yaşıyor olduk. Umut ediyorum ki, gerek seyirci sayısı itibariyle, gerekse sportif performans itibariyle gerekse organizasyonun bütünü itibariyle de Türk sporuna, Türk gençliğine ve spor teşkilatına yakışır bir organizasyonun altına imza atacağız” diye konuştu.

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı! Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı!

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile yarışmacılar toplu fotoğraf çektirdi.