SPOR

Maç esnasında kalp krizi geçiren Eriksen'de korkunç iki şüphe!

EURO 2020'de Danimarka'nın Finlandiya ile oynadığı karşılaşmada bir anda yere yığılan ve kalp krizi geçiren Christian Eriksen ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. 29 yaşındaki futbolcunun bugüne kadar 2 kez Covid19'a yakalanması kalp üzerindeki kötü etkilerini yeniden tartışmaya aştı.

EURO 2020'de Danimarka ile Finlandiya arasındaki maçta Christian Eriksen'in ölümden dönmesinin yankıları sürüyor. Takvim'in haberine göre, bugüne kadar yapılan tüm sağlık kontrollerinden başarıyla çıkan 29 yaşındaki futbolcunun saha içinde kalbinin durması birçok tartışmayı da beraberinde getirdi.

YOĞUN MAÇ TAKVİMİNE DAYANAMADI

Eriksen son 1 yılda Danimarka ve Inter formasıyla 61 maça çıktı. İdmanlar ve seyahatler takvimi iyice sıkıştırdı. Eriksen için "Kalbi yoğun maç temposuna dayanmadı" yorumları yapıldı.

8 AY İÇİNDE 2 KEZ KORONAVİRÜS'E YAKALANDI

Yıldız futbolcunun geçtiğimiz yıl temmuz ayında ve bu yıl mart ayında iki kez Covid'e yakalanması da dikkatleri bu hastalığın kalp üzerindeki etkilerine çevirdi.

RİSK ÇOK YÜKSELDİ...

Uzmanlar Covid geçmişi olan futbolcuların kalp rahatsızlığı riskinin geçmiş yıllara göre yükseldiğini ve sürekli kontroller yapılması gerektiğini belirtiyor.