SPOR

Kartal kanatlandı: 3-0

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-0 ile devirdi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Abdullah Avcı'nın takımı Beşiktaş, Vodafone Park'ta Tamer Tuna'nın ekibi Göztepe'yi ağırladı.

30 bin taraftarının önünde karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isteyen siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıyı 45+2'de Caner Erkin'in ortasında topu ağlara gönderen Güven Yalçın'ın golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, mücadelenin 54'üncü dakikasında Caner Erkin ve 60'ıncı dakikasında Adem Ljajic'in golleriyle karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de ilk galibiyetini taraftarlarının önünde almış oldu.

SİVAS MAÇINI TELAFİ ETTİ

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olan siyah-beyazlılar sergiledikleri futbol ve aldıkları 3-0'lık mağlubiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmışlardı. Beşiktaş, Vodafone Park'ta 30 bin taraftarının izlediği Göztepe karşılaşmasını 3-0 kazanarak geçtiğimiz haftayı telafi etti.

2 MAÇTA 2 MAĞLUBİYET

Tamer Tuna'nın ekibi Göztepe ise Süper Lig'in ilk haftasında evinde Akdeniz ekibi Antalyaspor'u ağırlamıştı. Karşılaşmanın 29'uncu dakikasında Diego'nun attığı gol ile kırmızı-beyazlı ekip mücadeleden galip ayrılan taraf olmuştu. İzmir ekibi ise Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftası geride kalırken henüz puanla tanışamadı.