SPOR

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fransız oyuncu Adil Rami, İstanbul'a geldi. Taraflar, sağlık kontrolünün ardından transferdeki son pürüzleri giderecek.

Yaz transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala kadro yapılanması çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, bir süredir görüşme halinde olduğu Fransız oyuncu Adil Rami'yi İstanbul'a getirdi. Öğle saatlerinde kulübün resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamayla 33 yaşındaki yıldızın bugün İstanbul'a geleceği duyurulmuştu. Rami, açıklamadan birkaç saat sonra kente indi.

"FENERBAHÇE İÇİN SAVAŞMAYA HAZIRIM"

Havaalanında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin karşıladığı yıldız oyuncu, açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'yi uzun zamandır takip ettiğini belirten Rami, sarı-lacivertli ekipte olduğu için duyduğu heyecanı dile getirdi.

33 yaşındaki yıldız oyuncu, "Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Transferimin gerçekleşmesi için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe'yi çok uzun zaman önceden beri biliyorum. Çünkü onlara karşı daha önce oynamıştım. Taraftarlar ve stadyum çok ateşliydi. Fenerbahçe için savaşmaya hazırım. İnşallah bugün veya yarın transfer tamamlanır" şeklinde konuştu.