Sisi Cumhurbaşkanı Erdoğan' ı tebrik etti! Büyükelçi atanacak mı? Sisi Cumhurbaşkanı Erdoğan' ı tebrik etti! Büyükelçi atanacak mı?

Kaliforniya'da Curtis Whitson, 13 yaşındaki oğlu ve kız arkadaşıyla birlikte Kaliforniya'da doğa gezisine çıktı. Gezi sırasında şelalede mahsur kalan grup, bir su şişesine yazdıkları not yardımıyla bulundukları yerden kurtuldu.

Şelalede mahsur kaldılar

Arroyo Seco nehrini takip eden ve şelaleye varan aile, iple aşağı inerek kamp yerine ulaşmayı amaçladı. Ancak 3 günlük ilerleyişin sonunda kanyonun 15 metre derinliğine varan aile, yanlarında ip olmadığını fark etti. Şelale çok hızlı aktığı için geri dönme ihtimali de bulunmayan aile, oldukları yerde mahsur kaldı.

Şişeye yazdıkları "yardım" çağrısıyla kurtuldular

CNN'e konuşan Curtis Whitson, çevrede seslenecekleri kimse olmadığını ve telefonlarının da çekmediğini anlattı. Bunun üzerine su şişesine "yardım" kelimesini kazıyarak şişeyi şelaleden fırlattığını aktardı. Nehrin 400 metre aşağısında yürüyüş yapan bir çift şişeyi buldu ve yetkililerden yardım istedi. Kaliforniya otoyol devriyesi, bunun kurtulmaları için tek şans olduğunu, aksi halde uzun süre bulunamayacaklarını ifade etti.