Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman Bin Muhammed, ABD medyasına röportaj verdi.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'nda vahşice katledilen Suudi asıllı Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili geçtiğimiz günlerde cinayet ile ilgili sorumluluğu bulunduğu itiraf etmişti. 

Türk yetkililer olayın aydınlatılması için tüm gücüyle gayret gösterirken Suudi Arabistan'dan herhangi bir gayret belirtisi gösterilmemişti.

Ukrayna lideri Zelenski Rusya'daki iç karışıklık hakkında konuştu: Zayıflıkları ortada! Ukrayna lideri Zelenski Rusya'daki iç karışıklık hakkında konuştu: Zayıflıkları ortada!

"Peygamberler bile hata yapar"

Dünya gündemine oturan cinayet ile ilgili gözlerin çevrildiği Prens Selman, Cemal Kaşıkçı cinayeti ardından imaj tazelemesine oldukça büyük çaba sarfediyor. Dünyaca ünlü PR şirketleriyle imaj düzeltme çalışmaları yaptığı konuşulan Prens Selman, Amerikan CBS kanalının 60 Minites programında Norah O'Donnell'in sorularını cevapladı.

Prens Selman, O'Donnell'in "Yaptığınız hatalar var mı? Ne dersler çıkardınız?" sorusuna "Peygamberler bile hata yapar, biz insanlardan hata yapmamamız nasıl beklenir? Önemli olan, hatalarımızdan ders çıkarmamız ve bunları tekrarlamamamız." şeklinde yanıt verdi.