Cameron Boyce'un 'devam eden tıbbi durum' nedeniyle öldüğü belirtildi ve haberler Cumartesi gecesi doğrulandı.

ABD’deki ABC haber kanalı “Bu sabah Cameron’ı kaybettiğimizi bildiriyor olmamız son derece ağır bir duygu. Dünya şimdi hiç şüphesiz en parlak ışıklarından biri olmadan, ancak ruhu, kendisini tanıyan ve seven herkesin şefkatiyle ve şefkatiyle yaşayacak. '' dedi

Uykusunda nöbet sonucunda vefat etti.

Tedavi edilirken devam eden tıbbi durumun bir sonucu olan bir nöbet nedeniyle uykusunda vefat ettiği belirtildi.

Cameron Boyce kimdir?

28 Mayıs 1999 doğumlu Cameron Boyce, Amerikalı oyuncu ve dansçıdır. 

Oyuncu, Disney’deki Jessie’de Luke Ross, şöhreti kötü adam Cruella de Vil’un oğlu Carlos gibi Descendants’ta bir ev sahibi olmadan önce ün kazandı. Daha sonra Adam Sandler'in karakteri Leonard Feder'in oğlu Keithie'nin oynadığı komedi Grown Ups'ta oynadı - devam filmi Grown Ups 2'de başlamaya başladı.

Greg Feder (Jake Goldberg), Roxanne Feder (Salma Hayek), Keithie Feder (Cameron Boyce), Becky Feder (Alexys Nycole Sanchez) ve Lenny Feder (Adam Sandler), Columbia Pictures'ın GROWN UPS 2'deki evlerinde.

Cameron, geçtiğimiz sırada üçüncü Descendants TV filmi, Runt ve pilot Bayan Fletcher da dahil olmak üzere çalışmalarında bir dizi projeye imza attı.

Modern Kölelik Endeksi'nde zirvedeyiz! Türkiye ilk beşe girdi Modern Kölelik Endeksi'nde zirvedeyiz! Türkiye ilk beşe girdi

Disney'in genç oğullarının ve kızlarının hikayesi ??? nin en rezil kötülükleri Disney'de devam ediyor ??? s ??? Torunları 2, ???  küresel müzik dünyasında hit müzikal çağdaş yaratıcı netice ??? Torunları. ???  Dove Cameron, Cameron Boyce, Sofia Carson ve Booboo Stewart sırasıyla Mal, Evie, Carlos ve Jay rollerini üstlendi;  ve deniz cadısı Ursula'nın kızı olan tehditkar Uma da dahil olmak üzere yepyeni kötülerle buluştu.  VK'ların birçoğu pastoral krallıktaki yeni hayatlarına, yakında çıkması için kendisinden beklendiğini düşündüğü şeyleri taklit etmek için mücadele eden Mal ??  Kral Ben’in yanında.  Uyması gereken baskı çok zorlaştığında, Mal Auradon'a kaçar ve düşmanıyla buluştuğu Kayıp Adasında çürümüş köklerine döner.