Global olarak başarılı bir ivme izleyen LC Waikiki, görme engelli bireyler için hayata geçirdiği LCW Sense uygulamasını ilk kez Rusya'daki mağazasında kullanıma sundu.x

WhatsApp kullanıcılarına güzel haber geldi! Yeni özellik: Mesajlar kilitlenebilecek! WhatsApp kullanıcılarına güzel haber geldi! Yeni özellik: Mesajlar kilitlenebilecek!

Egirişim'in haberine göre, App Store veya Google Play‘den ücretsiz olarak cep telefonlarına indirilen LCW Sense uygulaması ile görme engelliler, giysi hakkındaki renk, kumaş, yıkama talimatları, fiyat gibi tüm bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor ve görme engelli bireyler tek başlarına alışveriş deneyimini yakalamış oluyor. 

LC Waikiki, Rusya'da bulunan 36 mağazaısında hayata geçirdiği bu uygulamayı Rusya’dan sonra Belarus, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan ve Özbekistan’da da hayata geçirdi. LC Waikiki, uygulamanın Ukrayna, Moldova ve Ermenistan’da uygulama alınması için çalışmalarını sürdürüyor. Global mağazacılık zinciri görme engelliler için bir uygulamayı dünyada ilk kez hayata geçiren firma oldu. LC Waikiki'nin 45 ülkede 950’ye yakın mağazası bulunmakta. 

LC Waikiki Strateji ve Süreç Geliştirme Direktörü Sanem Tuna, “LC Waikiki olarak bugün dünyada 45 ülkede 950’ye yakın mağazamızla her gün büyük bir müşteri kitlesiyle temastayız; onların ihtiyaçlarını, taleplerini anlamaya ve buna cevap vermeye çalışıyoruz. Rusya’daki 36 mağazamızda LCW Sense uygulamasını görme engelli müşterilerimizin kullanımına açtık. Görme engelli bireylere kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan alışveriş yapma, giysilerini yıkama ve kombinleme kolaylığı sağlayan bu aplikasyonu hazır giyim sektöründe uygulayan ilk marka olmaktan gururluyuz. Türkiye’de büyük ilgi gören LCW Sense uygulamasını, mağazalarımızın bulunduğu 45 ülkeye yaygınlaştırabilmek en büyük hedefimiz” dedi.