SPOR

Beşiktaş taraftarı ayaklandı! Hala sözleşme imzalamayan yönetime isyan etti!

Bu yıl Sergen Yalçın’la birlikte adeta rüya gibi bir sezonu geride bırakan Beşiktaş, 16. Süper Lig şampiyonluğunu ve Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek sezonu çifte kupayla tamamladı. Sergen Yalçın’ın sezon bitimiyle beraber sona eren sözleşmesinin hızlı bir şekilde uzatılması ve yönetimin transferlere yönelmesi beklenirken, iki taraf arasında yapılan görüşmelerde uyuşmazlık yaşanıyor.

Süper Lig'in 2019-2020 sezonunun ortasında Abdullah Avcı'nın gönderilmesiyle birlikte takımın başına getirilen Sergen Yalçın, kısa süre içerisinde Beşiktaş'ta fark yarattı ve 2020-2021 sezonunu Süper Lig ve Türkiye Kupası'yla beraber çifte şampiyonlukla tamamladı.

Sergen Yalçın'ın sözleşmesinin kısa süre içerisinde revize edilerek uzatılması beklenirken, iki taraf arasında başlayan görüşmeler adeta çıkmaza girdi.

2 TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Sezonun yorgunluğunu Çeşme'de atan Sergen Yalçın, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile sözleşme görüşmelerine başladı. Ancak siyah-beyazlı ekibin 1 yıl ve 10 milyon TL'yi bulan ilk teklifini kabul etmeyen Sergen Yalçın, ikinci bir teklifi bekledi.

TARAFTARDAN TEPKİ BÜYÜK "YA SERGEN YA İSTİFA"

İşte Beşiktaşlı taraftarların Sergen Yalçın ve Beşiktaş arasındaki anlaşmazlığa gösterdiği tepkiler;