Demirören Holding’in sahibi olduğu dijital yayın platformu D-Smart, kanal yelpazesini genişletmeye devam ediyor. 

Yayıncılık konusunda her geçen gün yatırımlarını artıran D-Smart, şimdi de Modern Rehinciler, Depo Savaşları, Ateşten Doğanlar gibi pek çok sevilen içerikle birlikte tarihten doğaya, reality show’lardan belgesellere varana kadar birçok programın kanalı The HISTORY®️ Channel’ın Türkiye ofisi ile el sıkıştı.

Müzisyen Doğukan Manço hastanelik oldu Müzisyen Doğukan Manço hastanelik oldu

62 NUMARALI KANALDA OLACAK
Yayın hayatına Amerika’da başlayan The HISTORY®️ Channel, günümüzde dünyanın 140 farklı ülkesinde yayın hayatına devam ediyor. Türkiye’de de ciddi bir izleyici kitlesine ulaşan kanalı D-Smart aboneleri, 62 no’lu kanaldan izleyebilecek. The HISTORY®️ Channel Türkiye ayrıca D-Smart GO ile de her an her yerden izlenebilecek.

The HISTORY®️ Channel Türkiye Artık D-Smart'ta!

“MUTLULUK DUYUYORUZ..”
D-Smart Genel Müdürü Erkal Filiz, The HISTORY®️ Channel Türkiye’nin kanal yelpazelerine eklemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti:

 “Uzun süredir Saran Medya ile yaptığımız kapsamlı ve verimli işbirliğimizi The HISTORY®️ Channel Türkiye ile de genişleterek kanalı abonelerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.”

The HISTORY®️ Channel Türkiye Artık D-Smart'ta!

Saran Group Spor ve Dış Yayınlar Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Selim Usta ise “Dünyanın en önemli belgesel ve reality show kanallarından biri olan “The HISTORY®️ Channel Türkiye”yi bundan yıllar önce Türkiye’deki izleyicisiyle buluşturmuştuk. Bugün, D-Smart ile yaptığımız iş birliğiyle The HISTORY®️ Channel Türkiye’yi daha geniş kitlelere ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.