Demirören Medya Grubu'na bağlı Hürriyet gazetesindeki büyük tenskisatın ardından yazılı basın dünyasında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Milliyet'i satışı gündemde

En büyük medya satışıyla Doğan Grubu'nun elindeki tüm televizyon ve gazeteleri bünyesine katan Demirören Medya Grubu'nun Milliyet gazetesini satmak için görüşmeler yürüttüğü öne sürüldü.

Necat Gülseven'e satılabilir

Kısa bir süre önce de gündeme gelen bu satışın bu kez ciddi olduğu ve Milliyet'in satışı için 3N Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven ile görüşüldüğü belirtiliyor.

TV100'ü kurdu

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın da eşi olan iş insanı Necat Gülseven geçtiğimiz yıl Show Radyo'yu satın almış, ardından TV100 kanalını kurarak medya dünyasına giriş yapmıştı. Çiçeği burnunda televizyon kanalının Okan Bayülgen, Cengiz Semercioğlu, Emre Alkin, Özay Şendir, Ahu Özyurt ve Yasmin Erbil gibi tanınmış ekran yüzleri bulunuyor.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Necat Gülseven ve Ebru Yaşar

TV100 tanıtım