Kahramanmaraş'ın ilçelerinden Onikişubat'ta yaşayan Leyla Demirci, 1,5 aylıkken annesi tarafından banyo yaptırılıp beşiğine yatırıldı. Annesinin yüzüne örttüğü eşarbın odada bulunan çocuklarca yakılması sonucu Leyla’nın yüzü ve kafa derisi yandı.

Sigara ve alkolden alınan ÖTV miktarı yükseldi! Sigara ve alkolden alınan ÖTV miktarı yükseldi!

Artık 20 yaşında olan Leyla, okulda çocuklar kendisinden korktuğu için ancak liseye kadar okuyabildi. liseye kadar eğitimine devam edebildiğini söyleyen Demirci, Eyüp Karataş ismindeki bir öğretmeni sayesinde okuyabildiğini anlattı.

OKUL ARKADAŞLARI KENDİSİNDEN KORKTUĞU İÇİN OKUYAMADI

Leyla Demirci, "Beni yoksa okula almıyorlardı, benden korkuyorlardı." şeklinde konuştu. Yaşıtları koşup oynamak ve makyaj yapabilmek istediğini söyleyen genç kız, Cumhurbaşkanına seslendi. Leyla, Türkiye'nin ilk yüz nakli yapılan hastanesi olan Antalya Üniversitesi hastanesine gidip 6 ayda bir tahlil yaptırdığını ve tedavi gördüğünü belirtti.

Kızını hastaneye götüren baba Said Demirci, "Estetik ameliyatı olamayacağını ve bünyesinin kaldıramayacağını söylediler. Tek isteğimiz kızımın yüz nakli olmasıdır. Ben de çalışmıyorum işsizim. İnşallah yüz nakli bulunur ve kızım sağlığına kavuşur." dedi.