NEO HABER MERKEZİ

6 aylık enflasyon oranı açıklandı! 6 aylık enflasyon oranı açıklandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Maşukiye'de hizmet veren Manzara Restaurant, İstanbullular'dan yoğun ilgi görüyor. Büyüleyici manzarasıyla da seyir keyfi sunan mekan, doğayla iç içe bir hafta sonu keyfi yaşatıyor.

Yemeklere yoğun ilgi

16 milyon nüfuslu İstanbul'a sadece 2 saat uzaklıktaki Maşukiye, şehir hayatından bunalan vatandaşların uğrak noktalarından biri. Şirin tatil beldesinde yer alan Manzara Restaurant da, lezzetli yemekleriyle kısa sürede beğeni topladı.

Mutfak ürünleri yöresel ve organik

Mekanın sahibi Zeki Dede, Neo Haber mikrofonlarına Manzara Restaurant'ın ilgi gören yemeklerini anlattı. Günübirlik ziyaretçileri keyifle ağırladıklarını belirten Dede, mutfakta kullandıkları ürünlerin bir kısmını Karadeniz'den, bir kısmını civar köylerde yöresel ve organik ürünlerin yer aldığı pazarlardan aldıklarını söyledi.

Yaz-kış hizmet veriyor

10 senedir yaptıkları yemeklerin sevilerek tüketildiğini kaydeden mekan sahibi, 400 kişilik tesislerinin 4 mevsim hizmet verdiğini vurguladı. Zeki Dede, İstanbul ve çevre illerde bulunan vatandaşları Manzara Restaurant'a beklediklerini ifade ederek, keyifli ve güleryüzlü bir hizmet sunduklarını belirtti.