Nusret'in Türk mutfağını Amerika'ya taşıyarak elde ettiği başarının ardından ülkemizi gururlandıran bir haber daha geldi.

el turco miami

Gökhan-Nurdan Yüzbaşıoğlu çiftinin Miami’deki El Turco restoranı kalitesi ve eşsiz lezzetiyle kısa sürece popüler oldu.

pic.twitter.com/zoN5tz9WLl

— MB Stock (@MBuradaStock) April 19, 2021

El Turco, Miami’nin en popüler açık hava alışveriş merkezi Upper Buena Vista’da sıcacık samimi bir Türk restoranı olarak faaliyet gösteriyor.

Latinlerin Türk dizilerine olan ilgisi Türk kültürüne de yakınlık duymalarından dolayı El Turco açılır açılmaz yoğun bir ilgiyle karşılandı.

el turco miami

Bölgede yaşayan Türkler'in ise birkaç günde gözde mekanı oldu. Hatta uzak yerlerde yaşayanlar bile El Turco’yu merak edip mekanda eşşiz lezzetlerin keyfini çıkarıyor.

Arkadaş çevreleri oldukça geniş olan ve çevrelerinde sevilen bir çift olan Gökhan-Nurdan Yüzbaşıoğlu çiftine ait olan El Turco, çiftin yaptığı her proje gibi kısa sürede başarıya ulaştı.

Sigara ve alkolden alınan ÖTV miktarı yükseldi! Sigara ve alkolden alınan ÖTV miktarı yükseldi!

Finans ve sağlık sektöründe çalışmaları devam eden Gökhan Yüzbaşıoğlu'nun, aynı zamanda yemek fabrikası da açacağı öğrenildi.

gökhan nurdan yüzbaşıoğlu

Miami’de El Turco ise tamamen Nurdan Yüzbaşıoğlu'nun yönetiminde olacak bir proje.

Nurdan Yüzbaşıoğlu'nun ise şu anda Türkiye’de Türk mutfağının sevilen lezzetini restoranına uyarlamak ve paketleme hizmetinin altyapısını hazırladığı bildirildi..

El Turco'nun mutfaklarının delivery (dağıtım) operasyonunu da X Deliver'ın yapacağı gelen bilgiler arasında.