NEO HABER MERKEZİ / SELİM URAL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden Metro İstanbul'un 24. dönem tren sürücüsü bröve töreni, Başkan Ekrem İmamoğlu katılımıyla gerçekleştirildi. 4'ü kadın 66 tren sürücüsü brövelerini alarak İstanbul'da raylı sistemlerde görevlerine başladı.

SAHNEDE EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Tören esnasında bir sürpriz yaşandı... Sahnede toplu fotoğraf çekimi için bir araya gelen vatman adaylarından Abdülaziz Yılmazer, Ekrem İmamoğlu'ndan müsaade isteyerek mikrofonu eline aldı. Vatmanlık brövesi almaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve hayatındaki ikinci hayalini gerçekleştirdiğini belirten Yılmazer, ilk hayalinin kız arkadaşı İpek Gizcir ile evlenmek olduğunu söyledi.

İMAMOĞLU'NDAN NİKAHI KIYMA SÖZÜ

"Huzurlarınızda bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum" diyen genç vatman adayı, kız arkadaşına dönerek evlilik teklifinde bulundu. Salonda büyük alkış alan teklif sonrası sahneye çıkan Gizcir, Yılmazer'in uzattığı yüzüğü alarak büyük mutluluk yaşadı. İkili, alkışlar eşliğinde birbirine sarılırken, Ekrem İmamoğlu da ilk tebrik eden isimlerden biri oldu.

Alkol fiyatlarına dev zam! Alkol fiyatlarına dev zam!

Nikahlarını kıyma sözü veren İmamoğlu, bu mutlu anları sosyal medya hesaplarından paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

Bugün yeni metro treni sürücülerimizden Abdülaziz Yılmazer'in hem mesleki hem  gönlündeki hayalini gerçekleştirdiği çok özel bir ana tanıklık ettik. Bana da gençlerin nikahını kıymak düştü.