Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Hangi memur ne kadar zam alacak? Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Hangi memur ne kadar zam alacak?

Benim Tatlı Yalanım 13. bölümde Nejat'ın eski eşi Aylin ortaya çıktı. Önceki bölümden diziye dahil olacağının sinyalini veren Aylin, 13. bölüm itibariyle dizinin gidişatını değiştirdi.

Benim Tatlı Yalanım 13. bölümde ne oldu?

Yeniden evlenmeyi planladığı için Nejat'a boşanma davası açan Aylin, avukatı aracılığıyla Nejat'a ulaştı. Nejat bu haber karşısında yıkıldı. Kendisine ve kızı Kayra'ya yaşattıklarını Aylin'in de yaşaması gerektiğini düşündü. Bu sırada Suna'yla iyice yakınlaşan Nejat, onun sayesinde duruşmaya gitmeye karar verdi. Aylin'in duruşmaya gelmediğini öğrenen Nejat, onun yalan söylediğini düşünerek daha çok sinirlendi. Ancak final sahnesinde Aylin'in duruşma anında ameliyatta olduğu, ameliyat esnasında bebeğini kaybettiği ve bir daha çocuk sahibi olamayacağı öğrenildi. Öte yandan, Benim Tatlı Yalanım 13. bölüm final sahnesinde Suna'nın babası, Nejat ve Suna'nın oynadığı oyunu öğrendi. Suna babasıyla yüzleşmek zorunda kaldı.

Aylin Kayra için geri dönecek mi?

Boşanma davası açarken Kayra üzerinde hak talep etmediğini belirten Aylin, bir daha çocuğu olmayacağını öğrenince Kayra'yı isteyecek mi? sorusu akılları kurcalarken, Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın başında, gerçek Aylin'in Kayra'yla aynı araçta olduğu görüldü. 14. bölüm fragmanında, Aylin Suna'nın yanına oturarak ona eşinin adını ve kendi adını sorar. Bu bölüm Nejat'la gerçek Aylin karşılaşacak mı? Suna ve Nejat'ın ilişkisi nereye varacak?

Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm fragmanı

Öte yandan, Benim Tatlı Yalanım 14. bölüm 2. fragmanında Nejat, Suna'nın babası Şevket'in büyük sırrını öğrenir. Nejat, Suna'yı ayağa kaldırmak için çaba gösterir. Benim Tatlı Yalanım 14. bölümde, dizinin seyrini tümüyle değiştirecek gelişmeler yaşanacağı tahmin ediliyor.