Seslendirme sektörünün Oscar’ı sayılan “One Voice Awards” organizasyonuna son 2 yılda sanatçılarının aldığı 35 ödülle damga vuran Duygu Başara Ajans’ın başarısı daha şimdiden Türkiye sınırlarını aşıyorBugüne kadar 2.000’den fazla reklam filmi, belgesel, oyun, animasyon ve dijital filme “ses veren” Ajans, uluslararası bağlantı ağıyla onlarca Türk markasının global projelerinde önemli bir rol oynuyor. 5 yıl önce Londra’da açılan ofisiyle portföyüne İngiliz, Amerikan, Alman, İtalyan, Fransız, Yunan, Rumen, Arap, Hintli, Japon ve birçok başka ülkeden sanatçıları da ekleyen Duygu Başara Ajans, reklam ve yapım sektöründe Türkiye’nin sesi olma iddiasını, Dünya’nın sesi olma iddiasına taşıyor!

duygu baraşa


Sektörün uluslararası anlamda en önemli ödülü olan ve seslendirme dünyasının Oscar’ı sayılan “One Voice Awards” organizasyonunda Duygu Başara Ajansın temsil ettiği seslendirme sanatçılarının 2020’de 18, 2021’deyse 17 farklı ödül alması, Türkiye için uluslararası medya ve yapımcılık sektöründe önemli bir başarı olarak gösteriliyor.


1992’den bu yana sinema, dizi ve reklam sektöründe faaliyet gösteren Duygu Başara Ajans, cast ajansı olarak başladığı yolculuğunda 1997’den beri seslendirme ajansı, 2010’dan beri oyuncu menajerliği ve 2019’dan beri konuşmacı organizasyonu hizmetleriyle ulusal ve uluslararası müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. 2016’da açılan Londra Ofisi’yle Türkiye’den çıkan ilk uluslararası seslendirme ajansı olan Duygu Başara Ajans aynı zamanda Türkiye’nin en kapsamlı ses bankası olma özelliği taşıyor. 30. yıl kutlamalarını pandeminin etkilerini de göz önünde bulundurarak bütün bir seneye yaymayı planlayan Duygu Başara duygularını şöyle dile getiriyor:

duygu başara

Bu serüvene 1992 yılında başladığımda, bugünlere geleceğim, prestijli bir ajansa sahip olacağım ve üzerine Londra’da da bir ajans açacağım söylenseydi imkanı yok inanmazdım, inanamazdım. Bugüne kadar geçen zaman benim için öyle böyle bir serüven değil, anaokulu öğretmenliğinden bugünlere, iyi, kötü, bazen mutluluktan havalara uçtuğum bazen hıçkıra hıçkıra ağladığım anlarla dolu. Şayet bir işte başarıdan bahsedebiliyorsanız, orada mutlaka iyi bir ekip vardır. Pırıl pırıl insanlarla karşılaşmalısınız benim gibi… Yanınızda her daim, iyiyi ve kötüyü paylaşacak insanlar olmalı.”
Duygu Başara Ajans, seslendirme dalında Çetin Tekindor, Taner Birsel, Sumru Yavrucuk, Engin Günaydın, Günyol Bakoğlu, Okan Yalabık, Engin Altan Düzyatan, Pamela Spence, Emre Altuğ gibi birçok ünlü sanatçının menajerliğini yapıyor.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!