Milli ve yerliotomobil Togg'un kırmızı renkli SUV modeli, ilk kez getirildiği Gaziantep'te sergilenmeye başlandı.

Toog'u kullanan AK Parti Gaziantep 1'inci sıra milletvekili adayı ve eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ön koltuğa oturan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile meydana geldi. Halk, üzerine karanfiller atarak karşıladıklarıTogg'la fotoğraf çektirdi.

"Yapana da maşallah, yaptırana da maşallah''
Togg'un ön koltuğundan cama çıkarak halka seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, çok gururlu olduklarını söyledi. Toog'un Gaziantep'e çok yakıştığını belirten Şahin, ''Ardımızda Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz. Tam bağımsız Türkiye'nin yüzyılı olacak. Annelerin, gençlerin yüzyılı olacak. Togg'a da maşallah, yapana da maşallah, yaptırana da maşallah'' dedi.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

Abdulhamit Gül ise, yerli ve milli atılımların önemine değinerek, yerli otomobilin hayırlı olmasını diledi. Togg ile fotoğraf çektiren vatandaşlar davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek eğlendi.

Togg Gaziantep'te coşkuyla karşılandı4Togg Gaziantep'te coşkuyla karşılandı2Togg Gaziantep'te coşkuyla karşılandı