İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Haber Global'in canlı yayınına katıldı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Göksu, İmamoğlu hakkında ortaya attığı iddialarla dikkat çekti. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'nu zora sokacak iddia! Canlı yayında açıkladı

Açıklamalarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Göksu, "Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarihinde ilk kez bakın tarihinde ilk kez borçlanamaz hale geldi. Ve hatta öyle bir noktaya geldi ki, artık müteahhitlere borçlarını ödeyemediği için, müteahhitler tarafından arsaları haciz ve ipotek yoluyla satılır belediye haline geldi. Teslim ettiğimizde 23 milyar borç 103 milyar oldu. İmamoğlu, İstanbul'u terk ederken 155 milyar lira borçla teslim edecek" dedi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'nu zora sokacak iddia! Canlı yayında açıkladı

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

"İlginç bir istatistik vereyim" diyerek sözlerini sürdüren Göksu, "Yıl 2022. İBB'nin deprem için 63.5 milyon TL. Kendisi için harcadığı reklam parası 908 milyon TL reklam harcaması var. 908 milyon TL bizim tespit edebildiklerimiz. Bunlar resmi rakamlar." dedi.