Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Süleyman Soylu, Şahan Gökbakar arasındaki tartışma gündem oldu.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "15 Temmuz, fiili darbe girişimiydi. 14 Mayıs 2023, Türkiye'yi tasfiye etmeye yönelik hazırlıkların her birini bir araya getirerek oluşturabilecek siyasi darbe girişimidir" dedi.


Sözlerinin devamında ise "Bunu ben söylemedim. Bunu bugün Amerika'nın başındaki zat yıllar önce söyledi. Yıllar önce denedikleri bütün yöntemler berhava olunca ancak böyle bir yöntemle Türkiye'yi ele geçirebileceklerini ifade ettiler" ifadelerini kullandı.


Soylu'nun bu açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar da, söz konusu açıklamaları alıntılayarak Soylu'yu Twitter üzerinden eleştirdi.


Dün akşam saatlerinde tv100'e konuk olan Bakan Soylu'ya Şahan Gökbakar'ın bu sözleri soruldu.Soylu, Gökbakar'a yanıt olarak "Şahan Gökbakar namuslu bir adamsa kaçak yaptığı yeri ortadan kaldırsın" dedi.