Süper Lig'in 5. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray'da cezası devam eden teknik direktör Fatih Terim, maçı tribünden takip etti. Levent Şahin ve Claudio Taffarel ise kulübede yer aldı.

Galatasaray taraftarları, teknik direktör Fatih Terim'e destek göstermek için pankart açtı. 

Yeni transfer Falcao, dinlendirildi

Son transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao, karşılaşmada yer almadı. 

Aslan, derbi öncesi moral bulamadı

Karşılıklı gollerle tamamlanan maçın ilk golü, Galatasaray cephesinden Seri ile 23. dakikada kaydedildi. Bu golle birlikte kapanan ilk yarı sonrası, iki takım da karşılıklı ataklarla oynadı. Malatyaspor cephesinden gelen gol ise 89. dakikada Guilherme tarafından kaydedildi. Maçta başka gol sesi çıkmadı: Karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.

Yeni Malatyaspor bu maç sonrasında 7, Galatasaray ise 8 puana yükseldi. Galatasaray, 28 Eylül tarihinde Fenerbahçe'ye karşı oynanacak olan derbi maçına çıkmadan önce gereken enerjiyi yakalayamadı. 

Süper Lig'de puan durumu

Galatasaray'ın, Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Stadı'nda ağırlayacağı Fenerbahçe, tablonun 2. sırasında yer alıyor. Sarı-lacivertli ekip, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 malubiyet ve 1 beraberlik gördü. Fenerbahçe, şu an ligde 10 puana sahip.

Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!

Malatyaspor maçı ardından sahadan 1 puanla ayrılan Galatasaray, 8 puanıyla tablonun 6. sırasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekip, son 5 maçta 2 galibiyet görebildi, 2 kez üç puanı rakipleriyle paylaştı ve 1 kez mağlup oldu.