UEFA Avrupa Ligi'nde kupa bugün sahibini buluyor. Türkiye saatiyle 22.00'da başlayacak mücadelede Arsenal ile Chelsea karşılaşacak. Karşılaşma Bein Sports'tan canlı olarak izlenebilecek. 

Azerbaycan'ın Başkenti Bakü'de oynanacak final karşılaşması öncesi binlerce sporsever Bakü'ye akın etti. 

Karşılaşma bazı ilklere de sahne olacak. Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) ilk defa Uefa Avrupa Ligi'nde bu karşılaşmada uygulanacak. Maçın uzatmaya gitmesi durumunda dördüncü oyuncu değişikliğine de gidilebilecek. 

KANTE BELİRSİZLİĞİ

Chelsea'nin 28 yaşındaki golcüsü N'Golo Kante'nin sakatlığı nedeniyle oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Chelsea'nin menejeri Maurizio Sarri'ye ingiliz basını bu soruyu yöneltti. Buna karşın Sarri'nin yanıtı, "bilmiyorum" şeklinde oldu. 

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı! Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı!

ARSENAL'DE ERMENİ FUTBOLCU MKHİTARYAN BAKÜ'YE GÖTÜRÜLMÜYOR
Arsenal kulübü ise, Ermeni futbolcu Henrikh Mkhitaryan'ı güvenlik gerekçesiyle Bakü'deki finale götürülmeyeceğini açıklamıştı. Kulüp açıklamasında, "Büyük bir hayal kırıklığı içerisinde Henrikh Mkhitaryan'ın Chelsea ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi finalinde oynayamayacağını duyuruyoruz" dedi.

Açıklamada, Mkhitaryan ve takım arasında tüm opsiyonların değerlendirildiği vurgulanırken, futbolcu ve ailesi ile yapılan görüşme sonrası oyuncunun kadroda yer almamasına karar verildiği belirtildi.

Arsenal-Chelsea karşılaşmasının muhtemel 11'leri şöyle:

Chelsea: 
Sistem: 4-3-3
Chelsea'nin muhtemel 11'i: Arrizabalaga-Alonso-Luiz-Christensen-Azpilicueta-Jorginho-Kovacic-Barkley-Hazard-Pedro-Giroud

Arsenal:
Sistem: 5-3-2
Arsenal'in muhtemel 11'i: Cech-Monreal-Koscienly-Sokratis-Kolasinac-Xhaka-Torreira-Maitland Niles- Özil-Aubameyang-Lacazette