Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..." Burak Yılmaz sahalara veda etti! "Galatasaray'ın yeri farklı, Fenerbahçe içimde ukte..."

Oda TV’den Serdar Cebe’nin Saklı Gündem programına konuk olan Haluk Yürekli, TFF’nin A Milli Takıma dağıttığı primin detayları hakkında konuştu.

24 Avupa ülkesinin katılabildiği turnuvaya katılan Milli Takım’a 10 Milyon Euro (100 Milyon TL) prim dağıtıldığını iddia eden Yürekli, bu paranın teknik heyet, futbolcular ve milli takım bünyesinde çalışan diğer profesyonellere dağıtıldığını kaydetti.

ÇAYCIYA 1.2 MİLYON TL PRİM

Teknik heyet ve futbolcuların aldığı prim miktarını hedef göstermemek için açıklamayan Yürekli, Milli Takım bünyesinde çaycı ve aşçı olarak görevlendirilen kişilere 1.2 Milyon TL verildiğini öne sürdü.

SOSYAL MEDYA TEPKİ YAĞDI

Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye 1,5 yıldır ekonomik olarak zor günler geçirirken, sadece EURO 2020’ye katılabilme başarısı gösteren A Milli Takım’a bu kadar yüklü miktarda prim dağıtılmasına sosyal medyada tepki yağdı.

“MİLLİ TAKIMDA ÇAYCI OLMAK VAR”

Bazı sosyal medya kullancıları çaycı ve aşçıların 1.2 Milyon TL tutarında ücret almasına “Milli takımda çaycı olmak var” şeklinde yorumladı.