Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!

Radamel Falcao'nun gelmesini sabırsızlıkla bekleyen Galatasaray taraftarları, öğle saatlerinden bu yana Falcao'nun ineceği havalimanında bekliyordu. 34 yaşındaki yıldız oyuncu en sonunda İstanbul'a ayak basarak taraftarların özlemine son verdi.

Fransa'dan gelen ve içinde Abdurrahim Albayrak, Şükrü Hanedar, Falcao'nun eşi Lorelei Taron ve kızlarını taşıyan uçak nihayet Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yaptı. Taraftar, uzun süredir yolunu gözlediği Falcao'yu büyük bir şölenle karşıladı.

Falcao'nun eşi ve kızları üzerinde Galatasaray formalarıyla iniş yaparken Kolombiyalı oyuncu üzerinde ismi yer alan atkısını havaya kaldırarak meşaleler yakan, şarkılar söyleyen taraftarı selamladı. 

COŞKU DÖRT BİR YANI SARDI

Yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarların düzenlediği şölenle adeta büyülendi ve taraftarların coşkusuna aynı şekilde karşılık verdi. Falcao, önce taraftara "üçlü" çektirdi, sonra taraftarların "Sarı, kırmızı, şampiyon cimbom" tezahüratına katıldı.

Taraftarlar Falcao'nun eşinden "üçlü" çektirmesini istedi. Lorelei Taron, bu isteği geri çevirmedi ve taraftara "üçlü" çektirdi.

"TANRIYA ŞÜKÜR EDİYORUM"

Radamel Falcao, İstanbul'da yaptığı ilk açıklamada "Öncelikle tanrıya şükürler olsun. Böyle güzel bir yere, Galatasaray'a geldiğim için tanrıya şükürler olsun. Bütün emeği geçenlere teşekkürler. Şu an inanılmaz mutluyum" dedi. 

KAP BİLDİRİMİ GELDİ

Büyük bir coşkuyla karşılanan Kolombiyalı yıldızın Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirimi yapıldı.

Kolombiyalı yıldız, sağlık kontrollerinin ardından Galatasaray ile sözleşme imzalayacak.