İsyan ettiren hakem ataması! İsyan ettiren hakem ataması!

Dünya üzerinde onlarca farklı lig'deki ve farklı alandaki spor müsabakalarının hepsinin iptal edildiğini geçtiğimiz günlerde yavaş yavaş görmüştük. Bazı sporcuların Corona virüsü taşıma şüphesiyle takımının ve bazı bölgelerin tamamen karantinaya aldığının haberlerinde haber ajansı olarak sizlere paylaşmıştık. NBA, İtalya futbol ligleri tamamıyla ileri bir tarihe ertelenmişti. Fakat ülkemizde bununla ilgili net bir çalışma yapılmamıştı. Bugün Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim Kalın tam olarak Nisan ayının sonuna kadar hiçbir spor müsabakasında seyirci olmayacağını açıkladı.

Derbi Seyircisiz Oynanacak

Bu hafta sonu oynanacak olan derbi Galatasaray ile Beşiktaş arasında olacaktı. Fakat Corona virüsü nedeniyle bu derbi hiçbir şekilde seyirci olmadan oynanacak. Aynı şekilde Trabzonspor ve Başakşehir maçları da bu hafta sonu oynanacak ve yine bu müsabakada da herhangi bir seyirci olmadan oynanması kararı yetkili merciler tarafından alındı.

Toplu Alanlarda Bulunmayın!

Yapılan bu çalışmalar tamamen önlem amacıyla olmuştur. Bugün yapılan açıklamalarda 65 yaş üstü yaşlı bireylerin sokağa çıkmaması, topluluk arasında bulunmaması gibi konularla ilgili açıklamalarda bulunan devlet büyükleri spor müsabakaları okullar ve farklı ticari alanlar ile ilgili çalışmalarını sürdürmeye ve vatandaşlarının en minimum zararla bu süreçten kurtulmaları için çalışmalarına devam ettiklerini açıkladı.