Son transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna kattığı 33 yaşındaki yıldız golcü Radamel Falcao, sosyal medyada en çok konuşulan isim haline geldi. Taraftarlar, gelmesini çok uzun süre beklediği oyuncuyla ilgili olarak 2 milyon 218 bin 260 paylaşım yaptı.

Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!

Toplam paylaşım sayısı 4 milyon

Süper Lig takımlarının son transfer döneminde kadrolarına kattığı veya katmak için çaba gösterdiği oyuncularla ilgili toplam 551 bin 513 kullanıcı paylaşım yaparken toplam yapılan paylaşım sayısı 4 milyon 654 bin 719 olarak belirlendi. Falcao'nun transferi ile ilgili olarak yapılan paylaşımların toplam paylaşımların neredeyse yarısını oluşturduğu gözlemlendi.

Galatasaray hakkında paylaşım yağmuru

Yıldız isimleri kadrosuna eklemeyi başaran Galatasaray sosyal medyada en çok konuşulan futbol takımı oldu. Galatasaray hakkında 940 bin 086 paylaşım yapılırken Fenerbahçe hakkında 323 bin 536, Beşiktaş hakkında ise 129 bin 984 paylaşım yapıldı.