Ekranların sevilen spor yorumcusu Serkan Reçber, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından bir açıklama yaparak TRT Spor ekranlarına veda ettiğini duyurmuştu.

Merak edilenleri yanıtsız bıraktı

3 yıldır TRT ekranlarında beğeniyle takip edilen yorumcunun bu ayrılığı şaşırtmış ve eski futbolcu sosyal medyadan sadece teşekkür mesajı yayınlamakla yetinmişti.

Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!

TRT Spor'dan neden ayrıldı?

Reçber'in ayrılığına ilişkin çeşitli iddialar ortaya atılırken en dikkat çekeni ise 1 ay önce, futbol oynadığı yıllara ilişkin anlattığı bir hakem anısı olarak gösterildi.

Hagi anısı başına dert oldu

Reçber, Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Gheorghe Hagi ile girdiği bir mücadele sonrası hakeme neden Hagi'yi atmadığını sorduğunu ve hakemin de kendisine "Nasıl atacağız Serkancım. İdare et. Tanıdığımız dişçi var" dediğini esprili bir dille anlatmıştı.

Hakemler, üç büyükleri kayırıyor mu?

Türk futbolunda yıllardır süren 'üç büyüklerin hakemler tarafından kayrıldığı' tartışmasına bir delil kabul edilen video, yayından sonra birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılmış ve TRT yönetiminde huzursuzluğa neden olmuştu.