Juventus Oyuncusu Daniele Rugani'de Corona Virüs Tespit Edildi

Çin'de ortaya çıktığı günden itibaren oldukça farklı ve fazla şehirde aynı zamanda ülkede ve bölgede yayılmaya devam eden Corona virüsü yapmış olduğumuz bir önceki haberde de sizleri bildirdiğimiz gibi İtalya'da görülmüştü. İtalya'dan seri a kategorisindeki tüm maçlar belirli bir süre tarihine kadar ertelenmişti. Geçtiğimiz günler İnter -Juventus maçı daha Corona virüsü korkusundan dolayı seyircisiz yaşanmıştı kameralara eğlenceli pozlar veren Ronaldo olmayan seyircinin elini sıkarak tüm insanlara bir mesaj vermişti. Fakat Juventus takımından alınan haberlere göre Daniele adlı oyuncu pozitif veriler ışığında Corona virüsüne yakalandığını takım yetkilileri tüm dünyaya ve kamuoyunu bildirdi.

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

Ronalda Geri Dönmeyeceğini Belirtti

Bunun üzerinde Ronaldo takıma geri dönmeyeceğini takım yetkililerine menajeri aracılığıyla iletti. Corona virüsü teşhisinden sonra yeterince panik olan takım ve Ronaldo takıma bir süre geri dönmeyeceğini belirterek yetkililerin konu ile ilgili bilgilenmesine neden oldu. Oldukça haklı bir karar veren Ronaldo bildiğimiz gibi güçlü bir marka, bu markanın kendisini her türlü olumsuz konulardan koruması gerekir. Corona virüsü ölüm riski olan bir hastalık olduğu için de verilen bu kararı doğru buluyor ve Ronaldo'nun profesyonel bir futbol oyuncusu olduğunu tekrar tekrar görebiliyoruz.

Tüm Takım Gerekli İzolasyon Çalışmalarına Maruz Kaldı

Genç defans oyuncusu Corona virüsüne yakalanarak İtalya'da 13.000 vaka görülen hasta sayılarının arasına da kendisini dahil etmiş oldu. Geçtiğimiz günlerden itibaren 837 kişi korna virüsünden ölürken ,13.000 vaka ile ilgili tam olarak detaylı bilgiye henüz ulaşmış değiliz. Juventus'un başarılı defans oyuncusu Rugani spor müsabakalarında oyuncu olan corona virüsüne yakalanmış ikinci hasta.

Juventus takımı yetkilileri yapılması gereken tüm prosedürleri uyguladığını ve gerekli izolasyon işlemlerini gerçekleştirildiğini belirtti. Rugani ile olası temaslarda bulunan, tokalaşan ve samimi hareketlerde bulunan aynı zamanda temas etmiş olduğu yerlere dokunan bu ve bunun benzeri işlemleri yapan herkes için gerekli izolasyon önlemleri uygulandı.

NOT: Dünya futbolunda Corona virüsüne ilk yakalanan kişi Hannover 96 fan timo huber olmuştu.