LaLiga’da 37. Haftada 19.30’da oynanacak tüm maçların golleri bir D-Smart klasiği olan “Gol Gol” programıyla sizlerle buluşacak. Athletic Bilbao – Real Madrid maçının ana maç olarak ekrana geleceği Gol Gol programında, D-Smart izleyicileri diğer maçlarda olan golleri de anında izleyebilecek. 

PROGRAMI AYKUT AYDIN SUNACAK

Aykut Aydın’ın sunumuyla “LaLiga Gol Gol”  16 mayıs pazar günü saat 19:30’da 77. Kanal Spor Smart’ta sizlerle buluşacak. 

D-Smart maçları kesintisiz izlemek isteyenleri de unutmadı. Lider Atletico Madrid’in Osasuna’yı konuk edeceği maç 82. Kanal Spor Smart 2’den canlı yayınlanırken, D-Smart GO uygulamasından da 3 farklı maç ekrana gelecek.

Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!

Athletic Bilbao – Real Madrid maçı D-Smart GO 90. Kanal, Barcelona – Celta Vigo maçı D-Smart GO 91. Kanal, Villarreal – Sevilla maçı da D-Smart GO 92. Kanaldan futbolseverlerle buluşacak.

dsmart gol gol