Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Rize kafilesini belirlerken, Ricardo Quaresma ve Adriano kadroda yer alamadı. Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçı eksikleri haberimizde.
 
ÇAYKUR RİZESPOR- BEŞİKTAŞ MAÇI, SAKAT, CEZALI VE EKSİK FUTBOLCULAR

Beşiktaş, Çaykur Rizespor ile Pazartesi günü deplasmanda kozlarını paylaşacak. Şenol Güneş bu kritik maçta Ricardo Quaresma ve Adriano'dan yoksun kalacak. Beşiktaş'ın Rizespor maçı kadrosu açıklanırken, sakatlıkları bulunan Ricardo Quaresma ve Adriano, karşılaşmanın kadrosunda yer alamadı. Beşiktaş'ta aynı zamanda kadro dışı durumunda Gökhan Töre ve Tolga Zengin, Rize'ye götürülmedi.

Beşiktaş'ın Rizespor maçı kadrosunda Karius, Utku, Ersin, Gökhan Gönül, Rıdvan, Caner, Vida, Mirin, Necip, Roco, Medel, Atiba, Ljajic, Muhayer, Dorukhan, Kagawa, Oğuzhan, Lens, Larin, Güven ve Burak Yılmaz bulunuyor.
 
MAÇ NE ZAMAN?

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

Çaykur Rizespor ile Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'deki mücadelesi 8 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da başlayacak.