UEFA Avrupa Ligi'nde Başakşehir-AS Roma müsabakasında tribünden atılan bir yabancı madde, İtalyan ekibinin futbolcusu Lorenzo Pellegrini'ye isabet etti. Daha sonra maçın hakemi Ovidiu Alin Haegan, 55. dakikada kenara geldi ve anons yapılmasını istedi. 

Hakem anons yaptırdı

Karşılaşmanın 5-10 dakika durdurulduğu açıklandı ve UEFA tarafından hazırlanan ırkçılığa karşı anons yapıldı. Başından hafif yaralanan Pellegrini tedavisinin ardından oyuna geri döndü.

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

Polisler iki şüpheliyi yakaladı

Olay ilişkin çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, stadyumun Güneybatı üst kısmından yabancı maddeyi attığı tespit edilen Y.Y. (37) ve M.A. (32) isimli şüpheli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

Sabıkaları çıktı

Yapılan incelemede Y.Y.'nin kasten yaralama ve parada sahtecilik suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheli şahıslar hakkında 6222 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem uygulandı.