Efsane sporcu Naim Süleymanoğlu’nun Dünya ve Avrupa Şampiyonalarından kazandığı kayıp 13 madalya için evinde keşif yapıldı. Keşiflerde madalyaların izine rastlanmazken, Süleymanoğlu’nun kızları Sezin ve Esin’in Avukatı Aziz Demir, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “En kısa zamanda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız. Evde maalesef birçok kuş iskeleti vardı. Ev bakımsız vaziyette, özellikle kupalar ona verilen birçok hediye yerlere atılmış gerçekten üzüntü verici bir olay."

Aracının tekerleklerini bile patlatmışlar

Süleymanoğlu’nun Büyükçekmece’deki evinde dün yapılan keşiflerde, sporcuya ait kupalar ve verilen hediyelerin yerlere saçılmış olduğu, hatta sporcunun vefat etmeden önce aktif olarak kullandığı aracın tekerlerklerinin de sönük vaziyette olduğu görüldü.

İsyan ettiren hakem ataması! İsyan ettiren hakem ataması!

Avukat Demir, üzüntüsünü anlattı

Evde kuş iskeletleri ve sporcuya ait hediye ve kupaların yere atılmış olduğunu görmenin kendisine üzüntü verdiği ifade eden Avukat Demir, "Gerçekten üzüntü verici bir olay. Bunun sebebi de anahtarların tarafımıza teslim edilmemesi ve ailesinin buna gerekli itinayı göstermemesi." dedi.

Madalyaların bir önce bulunması gerektiğini de vurgulayan avukat, ayrıca madalyaların ve sporcuya ait diğer ödüllerin devlet tarafından bir müzede sergilenmesi ele geçirilmesi ve kamulaştırılması gerektiğinin de altını çizdi.