Galatasaraylı taraftarların dört gözle beklediği ve yönetimin de transferin gerçekleşmesi adına büyük çaba sarf ettiği Radamel Falcao ile ilgili olarak Monaco Teknik Direktörü Jardim açıklamalarda bulundu. Jardim, yıldız golcünün sakatlığı nedeniyle oynamadığını belirtti.

"OYNAYABİLİYORSA MOTİVE OLACAKTIR"

Nimes ile oynayacakları karşılaşmadan önce basın toplantısı düzenleyen tecrübeli teknik adam, Falcao'nun kadroda yer almamasının sebebi olarak ayağındaki ağrıları söyledi. Jardim, "Ayağında bir ağrısı var. Gitmek istiyorsa bile şuna eminim ki, oynayabiliyorsa motive olacaktır. O büyük bir profesyonel. Bir futbolcunun sırf motive olamadığı için oynamamasının düşünülmesinden hoşlanmıyorum. Falcao oynamıyor çünkü bu hafta sakattı. İki sene önce de ayrılmasıyla ilgili konuşuyorduk ama o profesyonelce davrandı. Bu hafta da Nimes karşısında olmayacak" dedi.

Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti! Dev final için dünyanın gözü İstanbul'da! Şampiyonlar Ligi Finali için taraftarlar İstanbul'a akın etti!