Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, transfer aşamalarında artık sona geldiklerini belirterek, "Bir tek sorunumuz kaldı. O da sonuçlanacak ve yeni transferlerimizle Eskişehirspor maçında tam kadro sahada olacağız" dedi. TFF 1. Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında Akhisarspor'u ağırlayacak olan Bursaspor'da, Başkan Mestan, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla taraftarlara seslendi. Mestan, yönetim kurulu olarak göreve geldikleri günden beri icraat halinde olduklarını belirterek, "Tahtanın açılması adına büyük bir mücadele veriyoruz. Bununla ilgili geniş açıklamayı da önümüzdeki günlerde yapacağım." dedi. 

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!



"TÜM TARAFTARLARIMIZI AKHİSARSPOR MAÇINA BEKLİYORUM"

Başkan Mestan, taraftarlarının ve kentin kendisinden beklediği şeyin bilincinde olarak hareket ettiğini belirterek, "Ligin ikinci haftasında taraftarımız önünde sahaya ideal kadro ile çıkmayı hepimiz çok isterdik. Bunun için de önümüzde tek bir engel kaldı. Onu çözemedik. Bu hafta da sahada geleceğimiz olan oyuncularımızla olacağız. Asıl şimdi kenetlenme vakti. Bursaspor’u seven, takımının yanında olduğunu hissettirmek isteyen tüm yeşil-beyaz sevdalılarını Akhisarspor maçına bekliyorum." dedi ve taraftarlarını maça davet etti.



"ESKİŞEHİRSPOR MAÇINDA TAM KADRO SAHADA OLACAĞIZ"

Transfer tahtası merakının en kısa sürede giderileceğine dikkat çeken Mestan, “Transfer tahtasının açılmasıyla ilgili çalışmalarda en sona geldik. Bir tek sorunumuz kaldı. O da sonuçlanacak ve yeni transferlerimizle Eskişehirspor maçında tam kadro sahada olacağız. Kimse merak etmesin Bursaspor’un başarısı için ne yapmamız gerekirse yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeter ki, biz bir ve birlik olalım” dedi.