A Milli Futbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri H grubunda Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve 19 puanla liderliğini sürdürdü.

Asker selamıyla Mehmetçiğe selam gönderdi

Yaptığı kritik savunma müdahaleleriyle geceye damga vuran Merih Demirel karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Asker selamı vererek Mehmetçiğe selam gönderen genç yıldızımız yayıncı kuruluşun mikrofonuna net bir açıklama yaparak:

"Ne mutlu Türk'üm diyene"

"Başka söze gerek yok. Ben şunu söylemek istiyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene. Çok gururluyuz, mutluyuz. Taraftarımız burada bizi yalnız bırakmadı. Allah'ın izniyle Avrupa Şampiyonası'na katılacağız" ifadelerini kullandı. Merih'in bu açıklamaları ve performansı sosyal medyada gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Formayı yerden alarak öptü

Maç içerisinde yaşanan bir pozisyonda forması yırtılan Merih Demiral formasını değiştirmek için kenara geldi. Ay-yıldızlı formayı değiştirdiği sırada yere düşüren genç futbolcu yaptığı hareketle gecenin en çok konuşulan görüntüsünü imza attı. Formayı yerden alarak öpen ve tekrar sırtına geçiren Merih'in o anları büyük takdir topladı.

GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!