L'Equipe gazetesi muhabirleri Vincent Garcia ve Johan Rigaud, "Marsilya kulübü içerisinden kaynaklarımız, Luiz Gustavo için Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın olduklarını, sadece küçük bazı detaylarını kaldığını söyledi" ifadelerini kullandı.

BONSERVİS BEDELİ 6 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Marsilya ile 6 milyon euro bonservis karşılığı anlaştığı ifade edildi. Başlangıçta transfere direnen Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, Gustavo'nun talebi sonrası ikna oldu. Fenerbahçe, Luiz Gustavo ile kontrat detaylarının tamamında anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli kulüp, Marsilya ile el sıkıştığı takdirde imzalar atılacak.

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi! Galatasaraylı Bafetimbi Gomis hayranlarını üzecek haber geldi!

GUSTAVO'NUN ALTERNATİFİNİ BULDULAR

Marsilya kulübü, Luiz Gustavo'nun yerine istediği Valentin Rongier için Nantes ile anlaşma sağladı. Nantes Başkanı Waldemar Kita, 20 milyon euroluk talebini 11+4 milyon euroya indirdi. Marsilya ile Nantes, şu an sadece ödeme planı üzerinde görüşmeler devam ediyor. Bu transferin kısa süre içerisinde çözülmesi ve Rongier'nin Marsilya'ya imza atması bekleniyor.

Rongier'nin Marsilya'ya transfer olmasının ardından Luiz Gustavo da Fenerbahçe'ye imza atacak.