NEO HABER MERKEZİ / SELİM URAL

Dünyanın en büyük futbol organizasyonu Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 32 takımın yer aldığı grup etabı eşleşmeleri, Monako'da düzenlenen kura çekimiyle belirlendi. Birbirinden zorlu ve keyifli maçların oynanacağı grup etabında, 16 takım bir üst tura yükselecek. Grup etabının ilk hafta maçları 17-18 Eylül'de başlarken, 10-11 Aralık'ta sona erecek.

15 YIL SONRA YENİDEN İSTANBUL

Devler Ligi'nin bu sezonki final maçı İstanbul'da oynanacak. 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü oynanacak zorlu mücadele, İkitelli'deki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. 25 Mayıs 2005 tarihinde de aynı statta Avrupa Şampiyonlar Ligi finali oynanmış, Liverpool, AC Milan karşısında 3-0 mağlupken muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 4-3'lük galibiyetle kupaya uzanmıştı. İngiliz kamuoyu Liverpool'un galibiyetini, "İstanbul mucizesi" olarak nitelemişti.

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

HAMİT VE SNEIJDER SAHNEYE ÇIKTI

Bu sezon final maçının İstanbul'da oynanmasından dolayı eski milli futbolcu ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop, final elçisi seçildi. Monako Grimaldi Forum'da düzenlenen grup etabı kura çekiminde kupayı salona Altıntop getirdi.

KURAYI ÇEKTİLER

Ardından, bir dönem Galatasaray'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Weslej Sneijder sahneye geldi. Hollandalı orta sahanın, sarı-kırmızı forma ile Real Madrid ve Juventus'a attığı golleri ekrana yansıtıldı.

Ünlü Çek kaleci Petr Cech de sahnede yer alan isimlerden biriydi. Futbol hayatını noktalayan üç ünlü oyuncu, ilerleyen dakikalarda Avrupa Şampiyonlar Ligi kurasını gerçekleştirdi.