Geçtiğimiz günlerde Kayserispor'un anlaşmaya vardığını açıkladığı Brezilyalı oyuncu Adryan Oliveira Tavares, Sion ekibinden saha dışı olaylar nedeniyle ayrılmıştı. Sion kulübünün sahibi Christian Constantin ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Adryan hakkında Constantin, "Bir sporcu için uygun yaşam tarzına sahip değil" ifadelerini kullanmıştı.

GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

POKER TUTKUSU

Constantin'i öncelikli olarak çıldırtan olay 25 yaşındaki oyuncunun sakatlığı nedeniyle forma giyemediği bir karşılaşmanın olduğu hafta sonu Fransa'da düzenlenen bir poker turnuvasına katılarak bu anlara ait görüntüleri kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olmasıydı. 

KADIN KIYAFETLERİ GİYMİŞTİ

Adryan, poker paylaşımlarının ardından karnaval kutlamalarına istinaden kadın kıyafetleri giydiği fotoğraflarını yayınladı. Bu olay ise bardağı taşıran son damla oldu. Kulüp sahibi Constantin, "Artık tamamen delirdin" dedi. 

25 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla yolların ayrılmasının ardından ise Constantin, "Adryan, bana geldi ve ayrılmak istediğini söyledi. Gitmesine izin verdim. Kadın kıyafetleri giyen birine ne demeliyim?" açıklamasını yaptı.