Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Abdullah Avcı'nın takımı Beşiktaş, Vodafone Park'ta Tamer Tuna'nın ekibi Göztepe'yi ağırladı.

30 bin taraftarının önünde karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isteyen siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıyı 45+2'de Caner Erkin'in ortasında topu ağlara gönderen Güven Yalçın'ın golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, mücadelenin 54'üncü dakikasında Caner Erkin ve 60'ıncı dakikasında Adem Ljajic'in golleriyle karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de ilk galibiyetini taraftarlarının önünde almış oldu.

Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı... Şampiyon Galatasaray kupasını kaldırdı! Şampiyonluk kutlamasında büyük coşku yaşandı...

SİVAS MAÇINI TELAFİ ETTİ

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Sivasspor'a konuk olan siyah-beyazlılar sergiledikleri futbol ve aldıkları 3-0'lık mağlubiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmışlardı. Beşiktaş, Vodafone Park'ta 30 bin taraftarının izlediği Göztepe karşılaşmasını 3-0 kazanarak geçtiğimiz haftayı telafi etti.

2 MAÇTA 2 MAĞLUBİYET

Tamer Tuna'nın ekibi Göztepe ise Süper Lig'in ilk haftasında evinde Akdeniz ekibi Antalyaspor'u ağırlamıştı. Karşılaşmanın 29'uncu dakikasında Diego'nun attığı gol ile kırmızı-beyazlı ekip mücadeleden galip ayrılan taraf olmuştu. İzmir ekibi ise Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftası geride kalırken henüz puanla tanışamadı.