Süper Lig'de heyecan 2. hafta maçlarıyla sürüyor... Haftanın açılış maçında Beşiktaş, evinde Göztepe'yi konuk edecek. Beşiktaş Göztepe saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Önceki hafta Sivasspor deplasmanında 3-0'lık yenilgi alan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, mutlak galibiyete odaklandı. Göztepe ise geçtiğimiz hafta evinde aldığı 1-0'lık Antalyaspor yenilgisini unutturma istiyor. Beşiktaş Göztepe maçında hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Beşiktaş Göztepe şifresiz canlı yayın bilgilerini neohaber.net'te bulabilirsiniz.

Beşiktaş Göztepe engelini kayıpsız geçip Süper Lig 2019-20 sezonunun ilk galibiyetini almak istiyor. Karşılaşmanın canlı yayın bilgilerine yukarıdaki bağlantıda yer alan Bein Sports Haber kanalından ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Göztepe maçı 23 Ağustos saat 20.30'da Vodafone Park'ta oynanacak.

Beşiktaş ile Göztepe, buy akşam yapacakları maçla Süper Lig'de 51. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 50 maçtan 25'ini Beşiktaş, 9'unu Göztepe kazandı, 16 maç ise berabere sonuçlandı. Gol sayılarında da Beşiktaş’ın, Göztepe’ye 80-46 üstünlüğü bulunuyor.

ABDULLAH AVCI İLK KEZ VODAFONE PARK'TA

Beşiktaş, 90 gün sonra İstanbul'daki resmi bir maçla taraftarlarının karşısına çıkacak.

Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı! Icardi Galatasaray'da kalacak mı? Wanda Nara, Galatasaray taraftarlarının hayallerini yıktı!

Son olarak geçen sezon Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa'yı 24 Mayıs'ta konuk eden siyah-beyazlı ekip, karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı da Vodafone Park'ta ilk kez bir maçta takımın başında yer alacak. Öte yandan Burak Yılmaz, Vida, Hutchinson ve Enzo Roco sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Göztepe'de de Cameron Jerome sakatlar listesinde yer alıyor.

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş'ın sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Karius
Gökhan
Medel
Ruiz
Rebocho
Oğuzhan
Dorukhan
Boyd
Ljajic
Lens (Quaresma)
Güven

Göztepe'nin sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Beto
Gassama
Sanneh
Titi
Leo
Poko
Castro
Deniz
Serdar
Yasin
Eren