Bugün İstikbal Mobilya Kayserispor ve Antalyaspor arasında oynanan maçta galibiyet kazanan bir taraf olmadı. Maç, tarafların karşılıklı golleriyle 2-2 tamamlandı.

GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle! GS- FB derbisinden önce Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sürpriz hamle!

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hikmet Karaman, zaman zaman oyundan düştüklerini belirterek, “İlk yarının 25 dakikasından oyunun hakimi olduk ve beraberliği yakaladık. İkinci yarı Antalyaspor’un etkili yerlerini belirledik ve kapattık. Ama yine ikinci yarının başında bir gol daha yedik. Antalyaspor iyi mücadele etti. Bizim geçen haftadan 3 oyuncumuz var, bunlara eklenen Şamil ve Kravets de vardı. Bu maçta olmayan oyuncularımızın eksikliğini hissettik. Yedek kulübesinden hamle şansımız artabilirdi. Hazır olmayan yabancı oyuncularımız var” dedi.

"Önümüzdeki maça odaklandık"

Beraberliğin sağlandığı zaman diliminde akıllı bir oyun sergilemediklerini söyleyen Karaman, “90 dakika sonu Antalyaspor oyuna hakimdi, biz de defans yapan daha çok mücadele eden takım görünümündeydik. Ama nem de bizi çok etkiledi. Bu nem Antalyaspor için bir avantaj." ifadelerini kullanarak önümüzdeki hafta oynanacak olan Denizlispor maçına odaklandıklarını bildirdi.